MURATLI İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Bilimsel ve araştırmaya yönelik eğitim anlayışı ile yüksek ahlak sahibi, milli- manevi değerlerle donatılmış, kendisini, çevresini ve ülkesini geliştirmeyi amaç edinen, etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Okulda öğrenmenin kalitesini artırarak geleceği şekillendirmek için yetiştirmeye gayret ettiğimiz öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, işbirlikçi ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılında; Satranç İlçe 3.ve 4. sü 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılında; Erkekler masa Tenisinde ilçe 3. ve 4. sü Kızlarda ilçe 1. si ve 2. si

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Samsun´dan, Çarşamba´dan ve Terme´den özel arabalarla servis imkanı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi ve satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1. Kitap Okuma Projesi 2. Mektup Arkadaşım Projesi 3. Ezan ve Kamet Projesi 4. 15 Temmuz ve 18 Mart Şehitlerine Hatim Projesi. 5. Atık Pil Projesi 6. Yetim Kardeş Projesi.

WEB - https://muratliiho.meb.k12.tr

Adres - Muratlı Mahallesi No26 Terme / SAMSUN

Yerleşim Yeri - MURATLI MAHALLESİ

Adres - Muratlı Mahallesi No26 Terme / SAMSUN

Ulaşım MİNİBÜS- ÖZEL OTO

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 44 KM İLÇE MERKEZİNE 15 KM Ayrıca Çarşamba´ya 8 KM dir.